facebook  ДДСО

 
Новини
23-01-2012 12:52 | Переглядів: 294

На Київщині матір трьох дітей затримали за підозрою у скоєнні вбивства чоловіка

Взяв ніж і сам себе вбив. Так пояснила лікарям і міліції 30-річна жителька Іванківського району Київщини причину загибелі свого співмешканця.

Близько шостої години ранку до міліції від лікаря швидкої допомоги надійшло повідомлення, що в одному з будинків села Рокитна Слобода виявлено тіло 39-річного господаря. Як з’ясувалося, чоловік помер від нанесеного в область лівої підключичної ділянки ножового поранення. 

Під час проведення слідчо-оперативних дій дружина загиблого заперечувала свою причетність до скоєння злочину, пояснюючи, що він сам з невідомих для неї причин схопив ніж і зарізав себе. Коли жінці пояснили, що нанести поранення такого характеру собі чоловік не міг фізично, господарка почала розповідати. 

Тієї ночі жінка напідпитку прийшла додому. На питання, де вона була, ніхто навіть не намагався відповісти. Розпочалась сварка, а потім і бійка. Дружина схопила зі столу кухонний ніж і вдарила допитливого кривдника.

За даним фактом міліція порушила кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (вбивство). Підозрювана у скоєному зізналася і наразі знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. За вбивство чоловіка їй загрожує від семи до п’ятнадцяти років ув’язнення. 
Троє малолітніх дітей знаходяться у дитячому відділенні місцевої лікарні. Після їх обстеження буде вирішуватися питання про направлення дітлахів до інтернатного закладу.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera