facebook  ДДСО

 
Новини
02-02-2012 12:10 | Переглядів: 281

У приватного підприємця вилучили марихуани на 40 тисяч гривень

Днями працівники управління боротьби з незаконним обігом наркотиків Київщини під час відпрацювання Кагарлицького району вилучили у 45-річного чоловіка 10 кілограмів коноплі. Приватного підприємця, який офіційно займається вирощуванням риби та пасажироперевезеннями, застали на гарячому під час збуту наркозалежному молодикові 100 грамів подрібненої наркотичної рослини за 400 гривень.

Чоловік, до речі, хороший сім’янин і батько двох дітей, жодних легенд не вигадував, розповів, як є: «Зілля моє, зберігав, щоб заробити». Якщо б марихуана потрапила на чорний ринок горе-підприємець наварив би не менше 40 тисяч гривень. 

Вилучене направлене на дослідження, за результатами якого буде вирішено питання щодо порушення кримінальної справи за ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезеня, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Проводяться слідчі дії. Затриманому загрожує від восьми до дванадцяти років з конфіскацією майна.

 

Не уникнути відповідальності і наркозалежному покупцеві. За незаконне зберігання йому загрожує обмеження волі на строк до трьох років або позбавлення волі на той самий строк.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera