facebook  ДДСО

 
Новини
06-02-2012 11:49 | Переглядів: 282

Пенсіонерку, яка пережила війну та голодомор, вбили за 77 гривень

В селі Ревне Бориспільського району, що на Київщині, сусідка виявила тіло 83-річної пенсіонерки. По приїзду медиків з’ясувалося, що старенька померла не своєю смертю. Це підтверджували тілесні ушкодження у вигляді гематом обличчя. За викликом лікарів, на місце одразу виїхала слідчо-оперативна група.

Винуватця міліція затримала за гарячими слідами. 45-річний чоловік, який раніше вже був засуджений за крадіжку, в колі знайомих розпивав щойно куплену горілку. Побачивши людей в формі, він кинувся навтьоки. За кілька метрів на чоловіка одягнули кайданки. 

Стало відомо, що напередодні затриманий завітав до покійної, щоб попросити 25 гривень на цигарки, проте старенька відмовила. Жінка добре знала свого вечірнього гостя і те, що гроші обов’язково будуть витрачені на спиртне. Чоловік почав вмовляти хазяйку, але вона стояла на своєму і навіть намагалася вигнати його з будинку. На це колишній в’язень кілька разів вдарив бідолашну в обличчя і почав її душити, доки та не втратила свідомість. Потім схопив зі столу гаманець в якому знаходилися 77 гривень та одразу пішов до магазину. 

За даним фактом місцева міліція порушила кримінальну справу за п.6 ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України (вбивство з корисливих мотивів). На сьогоднішній день чоловік знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання, у скоєному зізнався. Єдине пояснення затриманого: «Я не хотів, так вийшло». Зловмиснику загрожує довічне позбавлення волі.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera