facebook  ДДСО

 
Новини
06-02-2012 12:56 | Переглядів: 269

Інспектори патрульної служби міліції затримали киян, які пограбували далекобійника

Із повідомленням про викрадення грошей у сумі однієї тисячі гривень та шести тисяч російських рублів до чергової частини Броварського міськвідділу міліції звернувся 42-річний житель Львівської області, який працює водієм-дальнобійником.

Як стало відомо, близько третьої години ночі дальнобійник заблукав у місті, і тому вирішив зупинився на одній з вулиць, щоб запитати у перехожих молодиків, як проїхати до Києва. У ході короткої розмови чоловік раптом почув, як відкрилися пасажирські двері його автомобіля. Один із хлопців швидко забрав із бардачка гаманець. Наздогнати зловмисників було неможливо. 

Для розкриття злочину були задіяні усі патрульні наряди, які в той час несли службу з охорони правопорядку. Швидкими та злагодженими діями працівників міліції вже на світанку затримали двох молодиків та вилучили гаманець з грошима потерпілого. Ними виявилися жителі міста Києва. Як з’ясувалося, гроші чоловікам потрібні були на випивку.

Відносно затриманих порушено кримінальну справу за ч.2 ст.186 (Грабіж) Кримінального Кодексу України, проводяться слідчі дії. Міру покарання за скоєне визначить суд. Кримінальним кодексом передбачено відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Юлія Барабаш, Броварський МВ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera