facebook  ДДСО

 
Новини
06-02-2012 15:19 | Переглядів: 285

В місті Переяслав-Хмельницький чоловік власноруч затримав розбійника, який погрожував пістолетом та вимагав у продавця гроші

В місті Переяслав-Хмельницький, що на Київщині, чоловік затримав розбійника, який погрожував продавцю місцевого магазину пістолетом та вимагав гроші.

Зловмисником виявився 28-річний місцевий житель, який раніше притягався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжки. Чоловік офіційно ніде не працює, свою трирічну дитину та дружину утримує випадковими підробітками. Цього разу намагання дістати грошей дійшли до криміналу. 

Дочекавшись 22-ї години – часу, коли магазин зачиняється, - молодик напідпитку увійшов всередину під приводом купити пачку цигарок. Окрім продавчині всередині нікого не було. Зненацька діставши з кишені предмет, схожий на пістолет, він почав вимагати у жінки гроші. Можливо все і відбулося б за сценарієм зловмисника, проте за щасливим збігом обставин до магазину завітав чоловік жінки-продавця. Побачивши все, що відбувається, він відреагував миттєво. Направлений в нього пістолет, чоловік вибив, після чого затримав розбійника. За кілька хвилин на підмогу громадянинові прибув дільничний, який був неподалік, а потім і слідчо-оперативна група.  

За даним фактом міліція порушила кримінальну справу за ч.1 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій). Предмет, схожий на пістолет, вилучено та направлено на експертизу. Чоловік знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Йому загрожує від трьох до восьми років позбавлення волі.

На громадянина, який, ризикуючи життям, затримав зловмисника, чекає заохочення з боку місцевої влади та міліції.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera