facebook  ДДСО

 
Новини
14-02-2012 17:01 | Переглядів: 346

Бориспільський шахрай купував чужі паспорти і не сплачував банківські кредити

 До Бориспільського міськвідділу міліції зателефонував представник одного з тамтешніх банків і повідомив про боржника, котрий зник не заплативши жодної копійки. Мешканець Бориспільського району взяв кредит на суму 5500 гривень, втім повертати борг ймовірно і не збирався.

В ході перевірки даної інформації з’ясувалося, що розшукуваний громадянин безробітний і раніше судимий. Чоловік за гроші придбав паспорт у свого знайомого, який зловживав спиртними напоями, вклеїв у документ свою фотокартку та повідомивши банківській установі неправдиві дані про себе, отримав кредит. 

Подібні махінації чолов’яга здійснював неодноразово. Переважно його жертвами ставали люди, котрі страждали від наркотичної або алкогольної залежності. Наразі правоохоронці з’ясовують кількість ошуканих.

Вирішується питання щодо порушення кримінальної справи за ознаками складу злочину передбачуваного ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі до трьох років.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera