facebook  ДДСО

 
Новини
16-02-2012 16:03 | Переглядів: 255

На Київщині відвідини нічного клубу закінчилися для двох молодиків відкритою черепно-мозковою травмою і арештом

На дискотеці, котру організовує один з престижних броварських нічних клубів, завжди людно. Місцева молодь полюбляє «відірватися» під сучасні музичні композиції.

Нещодавно у клубі, як і завжди, зібралося чимало відвідувачів. Звісно, не обійшлося без спиртного. Несподівано двоє молодиків щось між собою не поділили. Наразі вже ніхто з них не може пригадати, через що виникла суперечка. Молоді люди спершу намагалися обмежитися лише словесними образами, але потім цього видалось замало. Після слів : «А ну давай вийдемо, поговоримо!», - юнаки подалися за межі території нічного клубу.

Розмова не вдалася і невдовзі зав’язалася бійка. Тоді ніхто й подумати не міг, що конфлікт матиме тяжкі наслідки.

Під час з’ясування стосунків за допомогою кулаків, 21-річний юнак так ударив свого 19- річного опонента, що той впав і сильно вдарився головою. Побачивши свою жертву непритомною, кривдник втік, а потерпілий потрапив до лікарні з відкритою черепно-мозковою травмою. На щастя молодий чоловік вижив, утім тепер йому доведеться тривалий час лікуватися.

За такий спосіб з’ясування стосунків нападник на найближчі 5 років може потрапити за грати. Відносно нього працівники міліції порушили кримінальну справу за ч.1 ст.121 Кримінального Кодексу України.

Юлія Барабаш, Броварський МВ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera