facebook  ДДСО

 
Новини
23-02-2012 13:32 | Переглядів: 302

Міліціонерів привітали з Днем захисника Вітчизни

Сьогодні в приміщенні Головного управління міліції Київщини відбулися урочистості, присвячені Дню захисника Вітчизни. Від імені колегії присутніх ветеранів та особовий склад привітав перший заступник начальника главку полковник міліції Юрій Спаський. 

 

За словами Юрія Георгійовича, подвиги захисників Вітчизни – це та велична правда історії, яку не спотворити і не перекреслити жодними змінами у сучасному мінливому світі. Це постійна школа виховання молоді, яка присвятила себе військовій професії і служить справі збереження миру в своїй країні та далеко за її межами. Це взірець реального, дієвого патріотизму для кожної чесної людини і свідомого громадянина, наочне свідчення єдності всіх поколінь нашого народу.

За традицією, хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять колег, яких вже немає серед живих. Сьогоднішньому ж поколінню правоохоронців та їхнім сім’ям побажали здоров’я, звершення мрій та незламної волі. Найкращі міліціонери області на честь свята від імені міліцейського керівництва та Київської обласної державної адміністрації були нагороджені почесними грамотами та відзнаками.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera