facebook  ДДСО

 
Новини
23-02-2012 14:40 | Переглядів: 320

На Київщині заробітчанин підпалив будинок з товаришами: двоє людей загинуло


Міліціонери Київщини за гарячими слідами затримали чоловіка, який скоїв підпал будинку, в результаті чого загинуло двоє 19-річних хлопців, ще троє – отримали до 35% опіків шкіри та доставлені до лікарні.

Причину трагедії, що сталася сьогодні в селі Пугачівка Рокитнянського району Київщини, наразі з’ясовує слідство. Стало відомо, що всі учасники події працювали на пилорамі на території одного з приватних господарств. На заробітки в Київський регіон прибули з Дніпропетровської, Полтавської та Черкаської областей. 

На ґрунті неприязних відносин 43-річний житель Черкаської області, намагаючись помститися за словесні образи, взяв каністру з бензином та розлив його при вході і в приміщенні будинку. Коли ж бензин потрапив на плиту пічного опалення, в якій палав вогонь, все вмить зайнялося. Зловмисник вибіг на подвір’я та підпер собою двері, не залишаючи жодної можливості врятуватися п’ятьом хлопцям, які знаходилися всередині. Розуміючи, що накоїв, чоловік зник. За кілька годин міліція затримала його в лісі, де він переховувався. 

За даним фактом міліція порушила кримінальну справу за п.1, 4, 5 ч.2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство двох осіб, вчинене з особливою жорстокістю способом, небезпечним для життя багатьох осіб). Чоловіку, який наразі знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання, загрожує довічне позбавлення волі.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera