facebook  ДДСО

 
Новини
12-03-2012 17:25 | Переглядів: 250

Під Києвом заробітчанин підрізав коханця своєї дівчини

В місті Боярка під Києвом 36-річний заробітчанин на ім’я Микола підрізав кухонним ножем свого товариша після того, як застав в його обіймах свою кохану. Після трагедії чоловік одразу викликав швидку допомогу і, дочекавшись лікарів, пішов до міліції з повинною заявою.

Як часто буває, розпочалося все зі спиртного. Чоловіки вдвох винаймали житло та працювали в Києві на будівництві. Цього вечора за товариською бесідою вони розпили літр горілки та пішли відпочивати. Коли за кілька годин Микола свого друга не знайшов, він вирішив піти до своєї дівчини, яка мешкала поблизу. Здивуванню та люті чоловіка не було меж, коли він застав свою кохану в ліжку зі зниклим сусідом по кімнаті. 

Виправдовувань коханців він слухати не став та пішов додому. За кілька хвилин на порозі з’явився підступний товариш з черговими поясненням. Не витримавши такої зухвалості на його бік, Микола схопив кухонний ніж та поранив сусіда в живіт. За словами лікарів хірургічного відділення районної лікарні, куди доставили потерпілого, операція пройшла успішно, стан чоловіка задовільний.

Наразі місцева міліція порушила кримінальну справу за ч.1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Відносно винуватця обрано запобіжний захід – підписка про невиїзд. Чоловікові загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Віталія Грохольська,  Києво-Святошинський РВ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera