facebook  ДДСО

 
Новини
13-03-2012 10:30 | Переглядів: 308

На Київщині через сварку з дружиною чоловік отримав ніж у живіт

У селі Олизарівка Іванківського району Київської області сварка подружжя місцевих мешканців закінчилася ножовим пораненням чоловіка від руки коханої.

До Іванківського райвідділу міліції надійшло повідомлення від лікарів тамтешньої Центральної районної лікарні. Що до них за допомогою звернувся 43-річний житель села Олизарівка. У чоловіка зафіксували колото-різане поранення черевної порожнини з пошкодженням шлунку. З’ясувалося, що тяжке тілесне ушкодження потерпілому спричинила дружина під час сварки.

Наразі жоден із подружжя не може назвати причину конфлікту, який ледь не позбавив життя голову родини. Зі слів односельчан, у чоловіка з дружиною завжди були хороші стосунки, їхню сім’ю всі вважали благодійною. Тому така несподівана витівка жінки шокувала багатьох місцевих мешканців.

Втім, коли до оселі потерпілого прийшли міліціонери, дружина зізналася у скоєному та надала правдиві покази. Всі речові докази вилучили, відносно 40-річної жінки порушили кримінальну справу за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

На даний момент жінка перебуває на підписці про невиїзд, а чоловікові доведеться пройти тривалий курс лікування. Правоохоронці з’ясовують всі обставини та причини інциденту.

Марія Синельникова, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera