facebook  ДДСО

 
Новини
13-03-2012 16:01 | Переглядів: 292

Під час сварки за спадщину загинув чоловік

Не поділили спадщину. Трагедія сталася в одному із сіл Богуславського району, що на Київщині.  Поки старший брат знаходився в місцях позбавлення волі за скоєння грабежу та хуліганства, молодший – дозволив сусідам розширити в’їзд за рахунок подвір’я, що дісталося братам у спадщину. Те, що 25-річний молодик розпорядився спільним майном, дратувало співвласника. 

Нарікання з цього приводу почалися під час чергового застілля з друзями. Старший брат, який вже був напідпитку, знов не міг заспокоїтися, що сусіди користуються їхньою землею. Слово за слово, і сварка переросла в бійку. Вгамувати братів кинувся 36-річний родич, за що і поплатився життям. Старший з братів взяв зі столу кухонний ніж та влучив йому прямо в серце. Від отриманого поранення чоловік помер по дорозі в лікарню.

За даним фактом міліція порушила кримінальну справу за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). 35-річний затриманий, який у всьому зізнався, наразі знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Чоловікові загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Проводяться слідчі дії.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera