facebook  ДДСО

 
Новини
14-03-2012 12:56 | Переглядів: 279

На Київщині відбулася конференція ФСТ «Динамо»

У приміщенні головного управління міліції Київської області відбулася позачергова конференція Київської обласної організації Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України. Під час проведення заходу було затверджено нову редакцію статуту організації. 

Про зміни в керівних органах Київської обласної організації доповів перший заступник голови Микола Акусов. Микола Васильович також доповів, що в минулому році було проведено чотири засідання президії на яких розглянуто 15 питань, які так чи інакше направлені на підвищення фізичної і бойової підготовки працівників силових відомств області, залученню дітей, (особливо тих, хто стоїть на обліку в міліції), до систематичних занять фізичною культурою і спортом, зміцненню їх здоров’я, а також підготовку резерву до складу збірних команд товариства, області та України з видів спорту, існування ДЮСШ.


 

З цією метою серед колективів фізкультури щорічно проводиться комплексна спартакіада з професійно-прикладних видів спорту – стрільби з бойової зброї, рукопашного бою, легкоатлетичного кросу, гирьового спорту, пожежно-прикладного спорту, офіцерського триборства, боротьби самбо, кікбоксінгу, а також з видів які є найбільш популярними серед співробітників - футболу, волейболу, футзалу та інших, створені і працюють дитячі спортивні клуби «Каяк», «Доброслав», (м.Фастів), «Будо» (м. Біла Церква) при міському відділі внуртішніх с прав, розвивається спортивна секційна робота в КФК.

На конференції також був присутній народний депутат України, генерал-майор міліції у відставці Віктор Корж, який вже не один рік опікується питаннями спортивної підготовки правоохоронців. Віктор Петрович пообіцяв докласти зусиль, щоб в найближчий час перерізати стрічку в оновленому спорткомплексі міліції області.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera