facebook  ДДСО

 
Новини
14-03-2012 13:20 | Переглядів: 277

На Київщині 28-річний юнак обікрав свого товариша

Говорили – балакали, а на ранок – заплакали … До чергової частини Броварського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від жителя Броварського району, про те що товариш вкрав у ноьго мобільні телефони.

Як з’ясувалося, ввечері 40-річний чоловік добре провів час зі своїм товаришем, а на ранок разом із похміллям чекало його гірке розчарування. Друзі випивали, у вічній дружбі клялися… На хвилині такої «глибокої душевної рівноваги» чоловік заснув сидячи за столом. Утім прокинувшись жахнувся: учорашній товариш по пляшці прихопив два мобільні телефони дорогих моделей.

Зі слів дільничного інспектора міліції Броварського міськвідділу Руслана Кулика, затриманий щиро каявся у скоєному. Але ж, яким би щирим це каяття не було, воно не звільняє юнака від відповідальності. Наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч.1 ст.185 Кримінального Кодексу України – крадіжка. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу або громадські роботи, або виправні роботи на строк до двох років або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років. Ведеться слідство.

Юлія Барабаш, Броварський МВ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera