facebook  ДДСО

 
Новини
14-03-2012 14:34 | Переглядів: 316

На Київщині «догралася» жінка-директор

Незважаючи на заборону грального бізнесу в Україні, деякі громадяни і досі продовжують «гратися із законом».  В ході проведення перевірки одного із споживчих товариств в смт. Ставище працівники управління державної служби боротьби з економічними злочинами міліцейського главку Київщини задокументували факт гри відвідувачем закладу на ігрових автоматах та видачі йому 70 гривень виграшу. Протоколом огляду, складеним слідчим, було вилучено 11 гральних автоматів.

З’ясувалося, що заклад працював близько двох місяців, доступ до нього був обмежений - тільки для знайомих. Як пояснила директор, яка надавала гральні послуги, це був лише засіб заманити клієнтів в кафе, що знаходиться поруч і також належить їй.

Наразі міліція проводить перевірку. Вирішується питання щодо порушення кримінальної справи за ч.1 ст. 203-2 Кримінального Кодексу України (зайняття гральним бізнесом). Жінці загрожує сплата чималого штрафу - від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

Юлія Сінчак,  ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera