facebook  ДДСО

 
Новини
15-03-2012 11:42 | Переглядів: 373

У Київській області нелюд жорстоко вбив дружину

У селі Кашперівка Тетіївського району Київської області 35-річний місцевий житель посварившись зі своєю дружиною у стані алкогольного сп’яніння спричинив жінці черепно-мозкову травму і наніс колото-різані рани молочних залоз. Від отриманих тілесних ушкоджень 30-річна потерпіла померла на місці події.

Зі слів односельчан, родину вважали не благодійною, подружжя зловживало спиртними напоями. Сварки, суперечки та бійки для сімейної пари були звичайною буденністю. Під час чергового застілля, головною стравою на якому, вочевидь, була оковита, чоловік із невідомих причин перевнував дружину до шурина. Закохані з’ясовували стосунки настільки палко, що в хід пішли кулаки і ніж, мішенню для яких стала жінка.

Чоловік зізнався у скоєнні злочину та надав правдиві покази правоохоронцям. Всі речові докази з місця події вилучили. Відносно затриманого порушили кримінальну за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Марія Синельникова, ВЗГ ГУМВС України в Київській області

 

 

 


 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera