facebook  ДДСО

 
Новини
15-03-2012 13:42 | Переглядів: 350

На Київщині чоловік отримав ножа в груди за те, що образив перехожого

У місті Бровари молодик встромив ніж у груди своєму 32 – річному кривднику. На щастя, завдяки вчасно отриманій допомозі чоловік вижив. Зі слів лікарів його стан стабільний.

Того дня 26 – річний Олег блукав вулицями міста. Згодом зустрів товариша, який запропонував з нагоди зустрічі випити спиртного. Олег одразу погодився. Друзі пили і розмовляли. Коли закінчилися спиртні напої та сигарети, Олег вирішив швиденько збігати до ближчого магазину та купити все необхідне.

Зі слів Олега, близько десятої години він здійснив покупку в супермаркеті, вийшовши з магазину до нього підійшли двоє невідомих чоловіків. Вони почали всіляко чіплятися і ображати. Після цього Олег пішов до свого товариша взяв кухонний ніж і повернувся до магазину. Біля входу він помітив своїх кривдників і, не роздумуючи, накинувся на одного з них. Отямившись та зрозумівши, що накоїв, швидко зник. Знаряддя злочину молодик викинув в бак для сміття. А переховуватися пішов до знайомого. 

Наразі за даним фактом міліція порушила кримінальну справу за ч.1 ст.121 Кримінального Кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Зловмисник затриманий і знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Тепер йому загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі. Слідство триває, з’ясовуються всі обставини злочину.

Юлія Барабаш, Броварський МВ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera