facebook  ДДСО

 
Новини
16-03-2012 10:58 | Переглядів: 362

На Київщині виявили міліціонера, який по сумісництву став підприємцем

Для розгляду до Яготинського районного суду, що на Київщині, надійшов протокол про адміністративне правопорушення відносно 36-річного міліціонера, складений прокуратурою за матеріалами Управління внутрішньої безпеки.

Оперативний черговий одного з райвідділів міліції області перебував на обліку в державній податковій інспекції як фізична особа - підприємець і сплачував єдиний податок з липня минулого року.

Правоохоронець, який всупереч Законам України «Про міліцію» та «Про засади запобігання і протидії корупції» займався підприємницькою діяльністю, з початку своєї «нової кар'єри» зумів виручити близько 160 тисяч гривень.

В результаті розгляду протоколу міліціонера було визнано винним у вчиненні корупційних дій, передбачених ч.І ст. 172-4 Кодексу України про адміністративні правопорушення та прийнято рішення про накладення на нього стягнення у вигляді штрафу в розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією отриманого доходу в розмірі 10 тисяч гривень.

Про подальшу кар'єру в органах внутрішніх справ чоловікові доведеться забути. Нещодавно наказом по особовому складу із займаної посади його було звільнено.

УВБ в Київській області ДВБ МВС України
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera