facebook  ДДСО

 
Новини
23-03-2012 09:45 | Переглядів: 315

Радники МВС спілкувалися з громадянами

Двадцять першого та двадцять другого березня радники Міністерства внутрішніх справ України провели прийом громадян у Іванівському та Поліському районах, що на Київщині, з питань соціально-економічного розвитку вказаних районів та стану виконання завдань із захисту прав і свобод громадян органами внутрішніх справ.

На зустріч із місцевими жителями своїх радників Андрія Василишина і Василя Дурдинця, особисто відрядив Міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко. Віталій Юрійович доручив колегам вивчити проблеми людей, їхні побажання і пропозиції, щоб у подальшому донести до Кабінету Міністрів України. Міністр наголосив, що для нього, вкрай важливо, щоб прийом громадян у жодному разі не мав формального характеру і проблеми людей були почуті.

Загальновідомо, що у Поліському та Іванівському районах Київщини проживають ліквідатори аварії на ЧАЕС, ветерани органів внутрішніх справ, які також одними з перших боролися з наслідками Чорнобильської катастрофи. До організаторів зустрічі зверталися голови тамтешніх сільрад із проблемами проведення газу та світла у деякі населені пункти, місцеві мешканці з проханням щодо допомоги ремонту доріг у селах.

Жителі Іванівського району звернулися до уряду з проханням не позбавляти їхній район статусу постраждалого від наслідків катастрофи на ЧАЕС. Через близькість до зони відчуження, люди постійно хворіють, особливо пенсіонери і діти. Якщо мешканців позбавлять пільг і соціальних виплат, їм доведеться виживати, та чи вистачить на це сил і здоров’я люди не знають. Пенсіонери і ветерани вкотре підняли питання про підвищення пенсій. Втім найболючішим питанням виявилося отримання цих самих пенсій. Дехто з громадян не може отримати спеціальні виплати тільки через те, що організацій у яких вони пропрацювали багато років більше не існує, тому довести свій трудовий стаж неможливо. 

Пролунало безліч інших прохань і пропозицій. Загалом прийом відвідало близько 50 громадян. Радник МВС Василь Дурдинець зафіксував всі заяви і прохання, уважно вислухавши кожного, хто прийшов. Всі побажання щодо вирішення ряду питань і проблем надійдуть до Кабінету Міністрів України. Подібні зустрічі відтепер проводитимуться в усіх районах Київської області.

Під час прийому, рішенням Президії Асоціації «Чорнобиль» органів та військ МВС Василь Дурдинець особисто вручив відзнаки за багаторічну бездоганну службу в ОВС, активну безпосередню участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, виявленні при цьому професіоналізм та мужність, активну ветеранську роботу колишньому начальнику Іванівського райвідділу, учаснику ліквідації аварії на ЧАЕС Володимиру Гавриленку та колишньому заступникові начальникові кадрового забезпечення Іванівського райвідділу міліції Віктору Мельниченку.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera