facebook  ДДСО

 
Новини
23-03-2012 16:51 | Переглядів: 286

На Київщині нерозділене кохання 16-річного молодика позбавило життя його товариша

До чергової частини Броварського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від 30-річного жителя Броварського району. В одній із кімнат дачного будинку своєї тещі чоловік виявив труп невідомого юнака.

Після виїзду на місце події експерти припустили, що вбивство, було скоєне близько п'ятнадцяти днів тому. Тож за справу взялися оперативники.

Під час проведення слідчо-оперативних заходів правоохоронці встановили особу загиблого чоловіка. Ним виявився 23-річний житель міста Яготин, який приїхав до Броварського району на заробітки. Будинок молодик протягом тривалого часу знімав разом зі своїми друзями, тому сусіди встигли придивитися до компанії співмешканців: тверезими їх бачили дуже рідко.

Завдяки злагодженим діям працівників карного розшуку міськвідділу міліції, вже через чотири години зловмисник був установлений та затриманий за місцем проживання. Неповнолітній навіть не дуже здивувався приходу правоохоронців. Юнак у свої 16 років вів аморальний спосіб життя, зловживав спиртними напоями та неодноразово залишав свій будинок.

Як з’ясувалося, в той фатальний день підліток разом із старшим 23- річним товаришем запросили у гості 25-річну дівчину, для того щоб привітати її з міжнародним днем прав жінок і миру. Із самого ранку товариші розпочали святкове застілля. Періодично хлопці сварилися і сперечалися, щодо нероздільного кохання до своєї гості, але до фізичної розправи не доходило. 

Втім, ближче до вечора між молодиками спалахнув конфлікт, який переріс у бійку. З опалу та під дією алкоголю неповнолітній юнак схопив зі столу кухонний ніж і ударив товариша. Дівчина деякий час просто спостерігала за з’ясуванням стосунків молодих чоловіків, але побачивши драматичний фінал запропонувала викликати швидку потерпілому. Неповнолітній друг пропозицію представниці слабкої статі не підтримав і закохані спокійно пішли спати. 

Прокинувшись вранці, коханці побачили на підлозі бездиханне тіло свого знайомого. Зрозумівши, що призвело до трагедії, втекли з місця події.

Під тиском неспростовних доказів парубок у всьому зізнався та показав на місці як все відбувалося. Нині відносно нього порушена кримінальна справа за ч.1 ст.115 Кримінального Кодексу України (навмисне вбивство). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Слідство триває.

Юлія Барабаш, Броварський МВ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera