facebook  ДДСО

 
Новини
26-03-2012 16:33 | Переглядів: 234

На Київщині син забив матір до смерті

До Іванківського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що один із жителів села Феневичи Київської області вбив свою матір, а тіло закопав у власному гаражі.

Після проведення слідчих дій виявилося, що трагедія в родині сталася ще в грудні минулого року. Літня жінка разом із сином переїхали до Іванкова зі столиці. 44-річний чоловік давно зловживав спиртними напоями і наркотичними речовинами, при цьому ніде не працював. Був двічі одружений, втім навіть втрата родини не зупинила пиятику. Бідолашна мати намагалася боротися за свого сина і замість вдячності поплатися за це життям.

Повернувшись додому напідпитку під час сварки син побив так свою матір, що 73-річна жінка померла на місці від травматичного шоку.
Побачивши, що накоїв, чоловік вирішив позбутися тіла і закопав його у гаражі власного подвір’я. Загибла пролежала у землі неналежно похованою близько трьох місяців. Як не дивно, ніхто із судів не помітив зникнення жінки. Оскільки, родина нових мешканців була немісцевою, всі вирішили, що пенсіонерка поїхала у справах до Києва, або не виходила на двір через люті морози.

Коли ж з’ясувалася страшна правда, чолов’яга намагався виправдатися. Розповів правоохоронцям, що старенька мати впала, розбила голову і померла. Оскільки грошей на поховання не було, закопав нещасну в гаражі. Втім обдурити правосуддя чоловікові не вдалося. Згідно висновків експертизи, смерть загиблої була насильницькою і тяжкою.

Відносно сина порушили кримінальну справу за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (навмисне вбивство). Чоловікові загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Також стало відомо, що в суді перебуває ще одна кримінальна справа відносно затриманого, порушена за ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Марія Синельникова, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera