facebook  ДДСО

 
Новини
28-03-2012 11:59 | Переглядів: 314

На Київщині міліція затримала браконьєрів, які пристрелили косулю та вагітну олениху


Вчора ввечері поблизу села Сичівка Вишгородського райони Київщини працівники полку міліції особливого призначення «Беркут» затримали автомобіль «Фольксваген», в багажному відділенні якого знаходились тушки застрелених косулі та оленини, яка невдовзі мала народжувати. У водія та пасажира правоохоронці виявили нарізну рушницю «Вепр» з оптичним пристроєм та глушником.

Як з’ясувалося в ході перевірки, любителі дикого м’яса, які приїхали зі столиці, про місце можливого полювання дізналися від двох місцевих жителів. Побачивши свіжі сліди від автомобіля та почувши дивні звуки, працівники мисливського господарства одразу викликали міліцію. Перекривши всі можливі виїзди, беркутівці затримали браконьєрів – чоловіків 26-ти та 36-ти років.

За даним фактом місцева міліція порушила кримінальну справу за ч.2 ст. 248 Кримінального кодексу України (незаконне полювання). Відносно зловмисників обрано запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд. Засоби полювання та все добуте вилучено, автомобіль знаходиться на штраф майданчику.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera