facebook  ДДСО

 
Новини
29-03-2012 10:50 | Переглядів: 342

З магазину на Київщині зловмисники винесли золоті прикраси на півмільйона гривень


Серед білого дня невідомі особи в масках та з предметом, схожим на пістолет, увірвалися до відділу дорогоцінних металів в магазині міста Яготин. Погрожуючи жінці-продавцю, розбійники заволоділи ювелірними виробами на суму півмільйона гривень та зникли в невідомому напрямку.

Наразі тривають пошуки зловмисників, проводяться відповідні оперативно-розшукові заходи. Міліція порушила кримінальну справи за ч.4 ст.187 Кримінального кодексу України (розбій). Нападникам загрожує позбавленням волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Як з’ясувалося в ході перевірки, приміщення було обладнане тривожною кнопкою, але власники магазину не попіклувалися про її вчасне підключення. Під час опитування стало відомо, що продавець впевнено тиснула на кнопку, сподіваючись, що за кілька хвилин на порозі з’явиться міліція.

Всіх, хто став свідком цієї події, або впізнав зловмисників чи знає про можливе місце їх перебування просимо звертатися за телефонами: (04575)5-66-43, 067-938-32-20, 097-640-00-19 або 102.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera