facebook  ДДСО

 
Новини
04-04-2012 14:25 | Переглядів: 317

На Київщині нетверезий водій збив двох малолітніх дітей

До чергової частини Броварського міськвідділу міліції надійшло телефонне повідомлення від диспетчера швидкої допомоги. Працівник медичного закладу повідомив, що у селі Погреби Броварського району трапилася дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждало двоє дітей. На місце ДТП відразу прибула слідчо-оперативна група міліції та наряди ДПС ДАІ.

Як з'ясувалося, 46-річний водій, місцевий мешканець, виїхав на узбіччя та скоїв наїзд на двох малолітніх пішоходів, які поверталися зі школи додому. З важкими травмами дітей було доставлено до лікарні. Постраждалими виявилися двоє хлопчиків 9 та 12 років.
Після проведення експертизи, щодо вмісту алкоголю в крові, водія доставили до міськвідділу міліції. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

За даним фактом працівники міліції порушили кримінальну справу за ч.1 ст.286 Кримінального Кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Зі слів Михайла Арутюняна, інспектора з профілактики руху відділення Державної автомобільної інспекції міськвідділу, з початку року у місті Бровари та Броварському районі було скоєно 365 ДТП у яких 45 осіб отримали тілесні ушкодження та 4 – загинуло. Серед постраждалих у транспортних пригодах – 6 дітей.

ВЗГ ГУ МВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera