facebook  ДДСО

 
Новини
04-04-2012 14:58 | Переглядів: 306

Чоловік вбив свого колишнього однокласника, бо той не служив в армії


В будинку № 13 по одній з вулиць Іванківського району чоловік виявив тіло 50-річного оператора газового отоплення місцевої школи, який цього дня не вийшов на роботу і на телефонні дзвінки теж не відповідав. Невдовзі на місці вже працювала слідчо-оперативна група. Було очевидним, що смерть потерпілого настала внаслідок ножового поранення в живіт.

В результаті оперативно-розшукових заходів в поле зору правоохоронців потрапив раніше судимий друг дитинства і однокласник загиблого. Саме з ним селяни востаннє бачили потерпілого. На запитання міліціонерів чоловік відповідав сухо, плутався в показах, але за деякий час, все зваживши, все-таки вирішив щиросердно зізнатися. 

Того вечора товариші зустрілися, щоб розпити пляшку і згадати минуле. Коли ж розмова зайшла про службу в армії, дружня бесіда раптом переросла у сварку. Як з’ясувалося, потерпілий «не служив радянській армії» і зовсім цим не переймався. Натомість однокласник проходив строкову службу і намагався довести опонентові, що армійське життя робить з хлопців справжніх чоловіків. В якусь мить нестриманий гість схопив зі столу кухонний ніж та встромив господарю в живіт. Втікаючи з будинку, зловмисник прихопив знаряддя злочину та викинув його в сусідній город. 

За даним фактом місцева міліція порушила кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Затриманий у всьому зізнався і наразі знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Ніж вилучено та направлено на експертизу. За смерть однокласника чоловікові загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera