facebook  ДДСО

 
Новини
09-04-2012 10:15 | Переглядів: 278

Разом з міліцією до Євро готуються курсанти та волонтери

В рамках підготовки до проведення фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу курсанти та волонтери з поглибленим знанням іноземних мов почали надавати допомогу працівникам міліцейських служб, на яких лягає основне навантаження на «Євро».

Міліціонер, або поліцейський, як склалося в багатьох державах, - це людина, яка в першу чергу викликає довіру та може дати пораду у разі виникнення будь-якої проблеми. Тепер щосуботи, а з початку червня в цілодобовому режимі в чергових частинах та поруч із працівниками міліції громадської безпеки, дорожньо-патрульної служби ДАІ можна буде побачити курсантів міліцейських вищих навчальних закладів чи волонтерів, які вільно володіють мовами та легко зможуть відповісти на будь-яке запитання іноземця. В основному, в такому складі патрульні наряди будуть знаходитися в центральній частині міст, біля об’єктів Євро-2012, в місцях, де пролягають туристичні маршрути.

З метою покращення охорони громадського порядку та реагування на заяви і повідомлення про злочини і правопорушення роботу в цьому режимі розпочато на Київщині, зокрема, місті Бориспіль, де розташовано міжнародний аеропорт та очікується велика кількість іноземних громадян, а також в інших населених пунктах області. З початку проведення спільної роботи повідомлень правоохоронної спрямованості від іноземців зафіксовано не було. Натомість, громадян інших держав цікавило почути від працівників міліції, як дістатися до потрібного місця призначення та де знаходиться той чи інший об’єкт. 

Під час цієї практики до проведення Чемпіонату працівники органів внутрішніх справ матимуть змогу виокремити можливі помилки, позитивні моменти, відпрацювати певні алгоритми дій, змоделювати можливі ситуації.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera