facebook  ДДСО

 
Новини
13-04-2012 11:57 | Переглядів: 201

Суперечка ціною в життя


За вбивство через необережність Білоцерківським міськрайонним судом Київської області винесено вирок 28-річному мешканцю селища Сорокотяги.

В травні минулого року до Білоцерківської районної лікарні жителя села Бакали Білоцерківського району доставили в стані коми. Не приходячи до тями чоловік помер. За словами судмедексперта, смерть настала від здавлення головного мозку при закритій черепно-мозковій травмі з переломом кісток черепа та забоєм головного мозку.

Оперативники почали відпрацьовувати коло знайомих, друзів та родичів загиблого, вишукуючи будь-яку зачіпку. В ході проведення оперативно - розшукових дій, були відтворені події того трагічного дня.

День у Михайла розпочався з похмілля, адже любив він посидіти з друзями, випити чарку–другу. Будучи на підпитку, чоловік поїхав із знайомим в село Сорокотяги Білоцерківського району, де поблизу магазину разом з місцевими жителями продовжили вживати спиртне. Неподалік проходила компанія також підігрітих оковитою. Ненароком кинуте слово стало поштовхом до з’ясування відносин між незнайомими чоловіками. В ході сутички, місцевий житель наніс удар ліктем в голову Михайлу, від чого останній упав та вдарився головою об асфальт. Усвідомивши вчинене та злякавшись наслідків, чоловіка відвезли в село. Михайло самостійно дійшов додому, але уже наступного дня був доставлений до лікарні, де не приходячи до тями помер.

Працівники слідчого відділу Білоцерківського райвідділу міліції за даним фактом порушили кримінальну справу за ч.1 ст.119 (вбивство через необережність). 

Винуватця затримали вдома, хлопець проживав разом із батьками, оскільки був розлучений. Опору не чинив, зізнався у скоєному відразу. У юнака за плечима було уже дві судимості за наркотики та покарання він відбував умовно. 

За кримінальним кодексом України вбивство, вчинене через необережність – карається обмеженням волі на строк від трьох до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк. В грудні 2011 року за рішенням суду чоловіка визнано винним у вчиненні злочину та винесено вирок – чотири роки позбавлення волі.

Тепер у хлопця буде достатньо часу переглянути своє життя та зробити висновки на майбутнє.

Яна Гунько, Білоцерківський РВ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera