facebook  ДДСО

 
Новини
13-04-2012 13:58 | Переглядів: 181

Чоловік, на якого напав вітчим із сокирою, вижив


Днями до чергової частини Києво-Святошинського райвідділу міліції надійшло повідомлення чергового лікаря районної лікарні про те, що надано медичну допомогу 32-річному мешканцю Боярки. Медики діагностували у чоловіка рублену рану шиї, переломи відростків 5-го та 6-го шийних хребців. Потерпілого госпіталізували до хірургічного відділення лікарні, стан його здоров’я задовільний, проте від будь-яких пояснень потерпілий відмовився.

Як з’ясувалося, тілесні ушкодження потерпілому наніс 47-річний вітчим, з яким вони прожили 12 років. 

Розпиваючи з пасинком чергову пляшку, чоловік пригадав образи дворічної давнини. Підігрітий спиртним, він взяв на балконі сокиру та навмисно почав наносити удари по шиї, доки той не впав. Думаючи, що родич помер, вітчим замив сліди крові в помешканні та пішов в магазин. Там від розповів продавчині, що нібито став свідком вбивства свого прийомного сина, і попросив її викликати швидку та міліцію. 

Правоохоронці, прибувши на місце скоєння злочину, вилучили речові докази, серед яких була і сокира. В ході проведення слідчо-оперативних дій та відпрацювання всіх можливих версій в коло підозрюваних потрапив вітчим.Наступного дня працівники карного розшуку затримали підозрюваного за місцем проживання та доставили до райвідділу. Під натиском незаперечних доказів він зізнався у скоєному. 

Наразі місцева міліція порушила кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.15, ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (замах на вбивство). Відносно винуватця обрано запобіжний захід – тримання під вартою. Чоловіку загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Прийомний син відмовився від звинувачень у бік свого вітчима, оскільки вважає, що зловмисник був йому наставником в житті та замінив батька.

Віталія Грохольська,
Києво-Святошинський РВ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera