facebook  ДДСО

 
Новини
18-04-2012 12:57 | Переглядів: 218

П’ять років позбавлення волі за викрадений мотоцикл


Білоцерківським міськрайонним судом Київської області винесено вирок 27-річному мешканцю селища Шербаки Білоцерківського району, який у листопаді 2010 року незаконно заволодів мотоциклом «Зонашен 200».

До Білоцерківського районного відділу міліції із заявою про викрадення звернувся власник мотоцикла - 28 - річний житель міста Біла Церква. В ході проведення оперативно-розшукових дій працівники міліції встановили викрадача та події того дня. 

Юрій багато часу проводив зі своїми друзями за чаркою. Постійної роботи він не мав, проживав за рахунок тимчасових заробітків, але змінювати стиль свого життя не збирався. Через «любов» до оковитої хлопець втратив навіть дружину та двох маленьких дітей. 

Того дня у справах до нього приїхав знайомий Олексій, та все, як завжди, розпочалось зі спиртного. Перехиливши кілька чарок, Юрій попросив у Олексія мотоцикл, щоб покататися, та на прохання отримав відмову і наказ поставити мотоцикл в гараж. Добряче випивши та дочекавшись, коли засне його товариш, молодик все-таки взяв ключі від «залізного коня» та вирушив у подорож. Проте мандрівка виявилася не довгою. Хлопець влетів в бордюр і пошкодив мотоцикл. Хвилюючись за наслідки, він залишив мотоцикл у своєї сестри, а сам зник.

Прокинувшись, Олексій власного транспорту не виявив. Після безрезультатного самостійного пошуку він звернувся за допомогою до міліції.  
Працівниками слідчого відділу Білоцерківського райвідділу міліції за даним фактом було порушено кримінальну справу за ч.1 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом). Горе-водія затримали у квартирі, яку він винаймав у місті Біла Церква. Опору Юрій не чинив та зізнався у скоєному відразу.

За кримінальним кодексом України незаконне заволодіння транспортним засобом - карається штрафом від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк від трьох до п’яти років.
В липні 2011 року за рішенням Білоцерківського міськрайонного суду Київської області юнака було визнано винним та винесено вирок – п’ять років позбавлення волі.

Яна Гунько, Білоцерківський РВ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera