facebook  ДДСО

 
Новини
20-04-2012 11:30 | Переглядів: 249

На Київщині уже шість років існує первинна профспілкова організація атестованих працівників ОВС України


Для захисту професійних, трудових, соціально-економічних, правових та духовних інтересів, громадських прав працівників міліції у 2006 році було створена Броварська первинна профспілкова організація атестованих працівників ОВС в Київській області.

На сьогодення профспілка швидко зростає та має авторитет не тільки в районі та навіть в області. Вона налічує понад 150 членів. Профспілка постійно надає матеріальну допомогу своїм членам та членам сімей працівників ОВС. У 2011 році таку допомогу отримало понад 50 працівників. У Броварському міськвідділі головою профспілки започатковано конкурс дитячого малюнку «Міліція очима дітей», який є всеукраїнським і проводиться Київською обласною профспілкою, де міськвідділ виборов третє місце.

Давно стало традицією у міськвідділі з особовим складом проводити всі урочисті заходи та вручати цінні подарунки, а також проводити казково – захопливі дитячі новорічні ранки і дарувати дітям міліціонерів подарунки від Діда Мороза. Приміром, 14 квітня відзначали професійне свято «День ДАІ» і голова профспілки вручила начальнику ВДАІ підполковнику міліції Нікітенку Віталію Вікторовичу фотоапарати.

Велика увага приділяється сім’ям працівників міліції, які загинули при виконанні службових обов’язків. У 2011 році при виконанні службових обов’язків у Броварському районі загинув 38 – річний майор міліції, тому голова Київської обласної профспілки Ігор Задорожний ініціював проведення засідання профкомів для вирішення питання про виділення коштів та перерахування на рахунок сина загиблого працівника.

Голова Броварської профспілки тісно співпрацює з головою ветеранської організації Леонідом Мартушкановим. Ветерани ОВС проводять заняття з особовим складом міськвідділу та формують духовні цінності , підтримують позитивний морально-психологічний клімат, мир і злагоду в родинах правоохоронців, а все це, у свою чергу, сприяє відмінному виконанню службових обов’язків.

Юлія Барабаш, Броварський МВ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera