facebook  ДДСО

 
Новини
20-04-2012 15:38 | Переглядів: 238

Знову скутер і знову трагедія

З настанням весняно-літнього періоду на автошляхах області значно збільшилась кількість водіїв мототранспорту. З початку 2012 року скоєно 8 ДТП за участю водіїв мопедів, скутерів і мотоциклів у яких 1 людина загинула та 9 травмовано.

Трагічний випадок трапився в селищі Іванків, де під колесами скутера опинилися мати з малолітньою донькою. Як пояснила жінка, вона з дитиною на руках переходила проїжджу частину дороги по пішохідному переході. В цей час на великій швидкості, ігноруючи Правила дорожнього руху, невстановлений водій скоїв на них наїзд та з місця пригоди зник, залишивши людей в небезпеці. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждала та її дворічна дитина отримали тяжкі травми та були доставлена до лікарні. В ході розшукових заходів працівниками відділення ДАІ Іванківського РВ був затриманий 16-річний місцевий житель, який керував моторолером «Дайтона» без реєстраційних документів та посвідчення водія. По даному факту проводиться перевірка. 

Ще одна дорожня пригода за участю моторолера трапилась в селі Шевченкове, Броварського району. Близько 23-ї години 26-річний водій, керуючи скутером скоїв наїзд на неповнолітню дівчину, яка рухалась по правому краю проїжджої частини та з місця аварії зник. В результаті ДТП 15-річна потерпіла отримала тяжкі травми. Як з’ясували працівники ДАІ дану пригоду скоїв односелець дівчинки. Винуватця ДТП затримано, транспортний засіб доставлено на штрафмайданчик.

Державтоінспекція Київщини звертається до всіх учасників дорожнього руху, а особливо мотоциклістів, дотримуватись і безумовно виконувати Правила дорожнього руху.

Сектор профілактичної роботи УДАІ
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera