facebook  ДДСО

 
Новини
29-04-2012 13:23 | Переглядів: 203

У столичному регіоні міліція затримала за гарячими слідами робітника, який жорстоко вбив виконроба за борги


Поблизу Києва, у Києво-Святошинському районі столичного регіону, заробітчанин з Луганщини вбив свого земляка-виконроба через борг в 14 тисяч гривень.

Трагедія сталася в квартирі в с. Чайки, де чоловіки робили ремонт. 30-річний різноробочий Андрій та 33-річний виконроб Михайло вкотре розпочали спір. Працювати за безцінь Андрій не збирався. За його підрахунками виконроб заборгував лише йому близько 14 тисяч гривень. Слово за слово і сварка переросла в бійку. Михайло опинився на підлозі і тоді, розлючений підлеглий почав бити його зі всього маху руками та ногами. Одягнувши на голову Михайла поліетилен, Андрій продовжив своє покарання боржника - бив по голові, поки той не перестав подавати ознаки життя. Вгамувавши таким чином свою лють, він пішов спати в сусідню кімнату.

Коли близько другої години ночі в квартиру увійшов їхній колега-робітник, він побачив закривавлене тіло свого товариша і одразу викликав швидку. По приїзду лікарі швидкої допомоги, на жаль, лише констатували смерть чоловіка. Прокинувшись і усвідомивши, що накоїв, Андрій втік.

За годину працівники «Беркуту» затримали чоловіка в лісополосі неподалік. На ньому був закривавлений одяг, руки також були в крові. Все це в міліції він пояснив так: «Я вбив свого виконроба. Треба було гроші платити».

За даним фактом місцева міліція порушила кримінальну справу за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Вилучені з місця трагедії речові докази направлені на експертизу. Зловмисник, який у всьому зізнався, наразі знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Робітникові загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera