facebook  ДДСО

 
Новини
03-05-2012 14:39 | Переглядів: 133

В будинку на Київщині ледь не згоріли четверо дітей


Безпечність батьків ледь не коштувала життя чотирьом дітям з Богуслава, що на Київщині. Залишившись без нагляду батьків п’ятнадцятирічні хлопці-близнюки, семирічна сестричка та наймолодший трирічний хлопчик опинилися в полоні вогню. Як з’ясувалося, граючись із сірниками дівчинка підпалила будинок.

Дим з оселі побачила власниця магазину, що напроти, та одразу зателефонувала «101». Полум’я швидко охопило коридор і перекрило дітям вихід з будинку. На щастя, працівники МНС прибули на місце вчасно і встигли витягти неповнолітніх через вікно. 

В результаті пожежі трьох дітей госпіталізували до центральної районної лікарні з діагнозом отруєння чадним газом. На сьогоднішній день стань здоров’я дівчинки та двох хлопчиків задовільний. 

Наразі вирішується питання щодо порушення кримінальної справи відносно батьків за ст. 166 Кримінального кодексу України (Злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною). Треба зазначити, що за неналежне виконання батьківських обов’язків відносно 42-річного батька та 47-річної матері потерпілих раніше міліцією було складено шість протоколів, неодноразово проводилися роз’яснювальні та профілактичні бесіди.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera