facebook  ДДСО

 
Новини
09-05-2012 10:10 | Переглядів: 197

На Київщині пройшли заходи, присвячені 67-й річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років

І знову травень нам несе схвильовані історичні події 1941-го і 1945-го років. Несе на крилах спогади про смерть, жорстокість, а водночас славний день – День перемоги. Щороку школярі і жителі Броварщини поспішають з квітами бузку, вкритого росою – слізьми радості і смутку природи, до місця, де стоїть солдат, одягнений в граніт.

Ця визначна подія, за традицією, відзначається повселюдно, майже усім світом, який також брав участь у визвольній війні. Це паради ветеранів, концерти, салюти. Це свято радості …. Зі сльозами на очах.


Утім, аби святкування залишило по собі добру згадку в серці кожного правоохоронці пильнують правопорядок і спокій громадян. Близько 250-ти працівників міліції несуть службу на Броварщині. Увагою міліціонерів охоплені місця масового відпочинку громадян. Задіяні спільні сили Броварського міськвідділу міліції, підрозділів «БАРС» і «БЕРКУТ», а також члени громадського формування.

 

Здійснюються профілактичні заходи з метою недопущення правопорушень та злочинів, щоб свято 9-го травня на Броварщині пройшло без пригод.

Заступник начальника міськвідділу капітан міліції Олександр Шатров спільно із працівниками кадрового забезпечення відвідали за місцем проживання тяжко хворих ветеранів війни з наданням посильної матеріальної допомоги.

Теперішнім і майбутнім ми завдячуємо Вам, шановні ветерани. Ми не забули! Ми пам’ятаємо кожного з Вас і вогонь славетного визвольного духу передамо у спадок своїм дітям, пронесемо крізь віки.


Подібні заходи проводяться в усіх 442-х населених пунктах Київської області. До охорони громадського порядку залучено понад 2040 співробітників міліції. З метою недопущення будь-яких правопорушень, працівниками територіальних підрозділів органів внутрішніх справ були проведені робочі зустрічі з керівниками політичних партій і громадських організацій, які мали намір проводити у цей день масові заходи та акції, усіх було попереджено про відповідальність за порушення чинного законодавства.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera