facebook  ДДСО

 
Новини
11-05-2012 15:39 | Переглядів: 283

Іноземець поранив ножем трьох жителів Київщини

  У місті Обухів Київської області близько 02:20 ночі після посиденьок у одному з тамтешніх кафе не розминулися дві компанії відвідувачів. Добре відмітивши травневі свята нетверезі молодики вийшовши із закладу почали з’ясовувати стосунки.

Під час палкої сварки один із чоловіків вихопив ніж і наніс ним удари трьом місцевим жителям. Один потерпілий отримав тяжке поранення черевної порожнини, двом іншим пощастило більше, їхні ушкодження і порізи виявилися незначними. На місце пригоди викликали міліцію і швидку допомогу. Постраждалого госпіталізували до Центральної районної лікарні. Молодого чоловіка прооперували, наразі його життю нічого не загрожує.

Нападника, котрий усвідомивши, що накоїв зник із місця злочину правоохоронці затримали наступної доби у Бориспільському районі. З’ясувалося, що незадовго до сутички з Обухівською молоддю, чоловік – громадянин Грузії, на території України перебував нелегально. Іноземця повинні були депортувати на Батьківщину Одеські міліціонери, втім чолов’яга втік від правоохоронних органів і переховувався у різних областях України.

За фактом інциденту порушили кримінальну справу за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає позбавлення волі строком від п’яти до восьми років.

Марія Синельникова, ВЗГ ГУМВС України в Київський області




Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera