facebook  ДДСО

 
Новини
11-05-2012 17:17 | Переглядів: 312

День Перемоги разом із спецпідрозділом «Беркут»

  До 67-ї річниці Дня Перемоги у Великій Вітчизняній війні керівництвом полку міліції особливого призначення «Беркут» ГУМВС України в Київській області було проведено ряд урочистих заходів.

Командирами оперативних рот у містах дислокації було організовано і проведено покладання квітів до пам’ятників і меморіалів воїнам, загиблим у роки Великої Вітчизняної війни. За місцем проживання відвідали ветеранів-учасників бойових дій і вітали зі святом. 
Особовим складом полку спільно з ветеранами та пенсіонерами органів внутрішніх справ у селі Калинівка Броварського району Київської області до пам’ятника загиблим воїнам-чекістам 227 полку військ НКВС СРСР було покладено вінок та квіти, виставлено почесну варту та був даний салютний залп.

Командуванням полку постійно вживаються заходи щодо вивчення повсякденних потреб та умов проживання найбільш незахищеної категорії пенсіонерів, ветеранів, інвалідів органів внутрішніх справ та Великої Вітчизняної війни з метою підвищення рівня соціально-побутового та медичного обслуговування, надання допомоги, а також соціальних послуг.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera