facebook  ДДСО

 
Новини
16-05-2012 13:45 | Переглядів: 211

Власник будинку на гарячому затримав крадіїв

До чергової частини Броварського міськвідділу міліції по спецлінії «102» надійшло телефонне повідомлення від 52-річного жителя села Красилівка. Чоловік у власному дворі затримав на гарячому крадіїв.

На вказану адресу прибула слідчо-оперативна група міліції. Побачене приємно вразило правоохоронців, що буває вкрай рідко. Посеред двору сиділи зв’язані зловмисники, а поряд стояв господар і охороняв непроханих гостей, щоб не втекли.

Затриманими виявились двоє молодиків, п’ятнадцяти та шістнадцяти років, один із них раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку. Хлопці розповіли міліціонерам, що в цей будинок потрапили випадково. Протягом двох днів вони спостерігали за розкішним сусідським домом, але господар постійно знаходився у приміщенні. Втомившись чекати підлітки вирішили не гаяти час залізли до будинку, що розташований поряд.

Доки один із молодиків, проникнувши через вікно, господарював у чужій оселі, інший чатував під будинком. Закінчити свою брудну справу крадіям не вдалося. На заваді стали господарі, які невчасно повернулися додому. Втім, втекти далеко молодики також не змогли. Хазяїн дому разом із місцевими жителями затримали їх та відразу зателефонували до міліції. 

Правоохоронці вдячні громадянам, котрі не байдужі до чужого майна і допомогли правоохоронцям за «гарячими» слідами затримати крадіїв. Наразі відносно молодиків порушили кримінальну справу за ч.3 ст.185 (крадіжка пов’язана з проникненням в житло або інше приміщення). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до шести років. Ведеться слідство.

Також стало відомо, що затримані приїздили до місця злочину на таксі, водій якого добровільно брав участь у змові. Зі слів таксиста, він добре знав про те, що порушує закон, тому теж буде притягуватися до відповідальності на загальних умовах.

Юлія Барабаш, Броварський МВ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera