facebook  ДДСО

 
Новини
17-05-2012 12:23 | Переглядів: 233

Грабіжники закатували і жорстоко вбили двох відставних офіцерів

15 травня близько десятої години ранку до чергової частини Києво-Святошинського райвідділу міліції надійшло повідомлення, що на повір’ї будинку одного з дачних кооперативів неподалік села Стоянка Київської області місцевий мешканець виявив труп чоловіка із перерізаним горлом.

 

Після приїзду слідчо-оперативної групи з’ясувалося, що у дворі вбили 42-річного сина власника будинку. Смерть потерпілого настала від ножових поранень тулуба та трьох колото-різаних поранень шиї. Побачене всередині будинку шокувало навіть досвідчених міліціонерів.
Тіло самого господаря, 67-річного пенсіонера, з численними ножовими пораненнями всього тіла та слідами від нелюдських катувань правоохоронці знайшли в одній із кімнат дачі. Загибель чоловіка, вочевидь, була страшною. Убиті батько і син були відставними офіцерами Міністерства оборони України.

Швидкими оперативними заходами трьох підозрюваних затримали менше ніж за добу. Двоє із них вже були раніше засуджені: один за крадіжки та грабежі, а інший відсидів 14 років за вбивство. З’ясувалося, зловмисники звідкілясь довідалися, що голова родини продав квартиру в Києві. Тож вдершись уночі до дачного будинку пенсіонера нелюди мали намір заволодіти грошима. Втім так і не вибивши зі своїх жертв зізнання, де саме знаходяться кошти, вбивці розжилися всього на 700 гривень і мобільними телефонами господаря. Батька закатували першим, почувши, що приїхав син, убили і його.

Наразі у трійці вилучені речові докази, вони зізналися у скоєному і знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання. По даному факту порушено кримінальну справу за ч.2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство двох або більше осіб вчинене з корисливих мотивів). Санкція статті передбачає позбавлення волі строком від десяти до п’ятнадцяти років або довічне ув’язнення.

Марія Синельникова, ВЗГ ГУМВС України в Київській області


 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera