facebook  ДДСО

 
Новини
17-05-2012 13:42 | Переглядів: 237

Злодіїв, що створили аварійну ситуацію в місті Біла Церква, затримали правоохоронці

15 травня до чергової частини Білоцерківського міського відділу міліції надійшло повідомлення від громадян про те, що близько другої годині ночі невідомі викрали каналізаційні люки по вулиці Кримського біля будинку № 2.
Аналогічні повідомлення надходили і з інших районів міста про викрадення люків з вулиць Храпачанській, Мічуріна 8, Мельника 17, Ярослава Мудрого 12.

В ході оперативно-розшукових заходів, працівниками карного розшуку Білоцерківського міського відділу було встановлено та затримано двох чоловіків, жителів села Житні Гори Рокитнянського району. 26-річний та 21-річний молодики вночі приїздили на автомобілі до Білої Церкви, і коли люди мирно спали, вони «працювали». За одну ніч парубки викрали в різних районах міста 17 кришок від люків і одну металеву решітку.

 Все накрадене відвозили в село і складали у лісосмузі. Вранці мали намір завезти награбоване до пункту прийому металобрухту – та не судилось. Автомобіль, на якому молодики перевозили крадене, запримітили свідки злочину. За прикметами правоохоронцями автівку було виявлено та перевірено. Наразі, ведеться слідство та перевірка на причетність затриманих до скоєння аналогічних злочинів, скоєних раніше. За даним фактом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 185 (крадіжка).

Тетяна Гадомська спеціаліст по взаємодії з громадськістю та ЗМІ
Білоцерківського МВ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera