facebook  ДДСО

 
Новини
29-05-2012 10:07 | Переглядів: 295

Чергове пограбування банку в столичному регіоні

У місті Біла Церква Київської області вкотре пограбували банк. Близько десятої години ранку до міськвідділу міліції по спецлінії 102 надійшло повідомлення від диспетчера приватної охоронної фірми про розбійний напад на «Брокбізнесбанк».

Як з’ясувалося, щойно банк відкрився, до приміщення увійшов чоловік у чорній масці з прорізями для очей. Перестрівши працівника, який знаходився у залі, нападник застосував газовий балончик і скориставшись відкритими до кас дверима, без особливих зусиль проник до сховища з грошима. Погрожуючи касирові предметом, схожим на пістолет, зловмисник заволодів коштами в сумі близько 1000 гривень.

Тікаючи, грабіжник випустив з рук пачку із грошима, нахилившись для того щоб підняти здобич, випадково вистрелив у стіну помешкання. Втім зникнути з місця пригоди до приїзду служби охорони він все ж таки встиг.

З місця події вилучено речові докази. На даний час проводяться оперативно-розшукові заходи, направлені на встановлення особи грабіжника та його місця знаходження. Відомо, що чоловік був одягнений у чорну кепку з білим надписом, темний реглан із довгими рукавами, чорні шорти з білою смугою та сандалі. На обличчі нападника була чорна маска з прорізями для очей, на вигляд йому близько 25 років. 

За фактом даного злочину порушено кримінальну справу за ч.3 ст. 187 (розбій). Санкція статті передбачає позбавлення волі від семи років з конфіскацією майна.

Працівники міліції звертаються з проханням до усіх, хто володіє будь-якою інформацією щодо даної події, або грабіжника, повідомляти за номером телефону 045 63-5-32-06 або 102.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera