facebook  ДДСО

 
Новини
29-05-2012 16:05 | Переглядів: 193

На Київщині в результаті пожежі загинуло п’ятеро людей

До чергової частини Броварського міськвідділу міліції близько 2 години ночі надійшло телефонне повідомлення від працівників МНС про те, що в селищі Велика Димерка Київської області палає приватний житловий будинок.

Як з’ясувалося пожежа виникла в результаті замикання електрообігрівача під час обігріву курчат у ванній кімнаті будинку. У вогні від отруєння продуктами горіння загинуло 5 людей, з яких 2 дітей, 2004-го та 2009-го років народження. Двох потерпілих у стані середнього ступеня тяжкості доставили до місцевої лікарні.

За статистикою, щорічно внаслідок пожеж гине та страждає значна кількість людей. В дим та попіл перетворюються цінності на мільйони гривень. Тому працівники МНС ГУМВС України в Київській області спільно з дільничними інспекторами міліції звертаються до місцевих жителів з проханням дбати про належний стан протипожежного захисту власних осель, дотримуватись правил пожежної безпеки в побуті, бути вкрай обережними при експлуатації опалювальних та електрообігрівальних приладів. 

У разі виникнення пожежі негайно повідомте пожежну охорону за телефоном «101», вкажіть адресу, кількість поверхів, місце виникнення пожежі, наявність людей, своє прізвище та організуйте зустріч пожежних автомобілів.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera