facebook  ДДСО

 
Новини
31-05-2012 09:20 | Переглядів: 350

Під час затримання загинув озброєний підозрюваний у декількох розбійних нападах

30 травня після скоєння розбійного нападу на автозаправочну станцію у місті Узин Білоцерківського району Київської області, з якої викрали 4000 гривень, працівники карного розшуку почали проводити оперативно-розшукові заходи для встановлення особи нападника. В результаті кропіткої роботи оперативники вийшли на можливого підозрюваного.

Зібравши всі дані, порівнявши і поєднавши інші аналогічні злочини, а саме: пограбування ще однієї АЗС, на якій зловмисник не зміг нічим поживитися та філіалу «Брокбізнесбанку» у місті Біла Церква, звідки забрали 1000 гривень та переглянувши відео з камер спостереження у місцях скоєння роз-боїв, з’ясувалося, що напади скоювала одна й та ж особа, озброєна і небезпечна.

Розробивши спецоперацію по затриманню зловмисника, правоохоронці влаштували засідку в малолюдному місці. Близько 23:40 міліціонери помітили підозрюваного і представившись попросили його зупинитися. Чоловік проігнорував прохання працівників міліції, натомість почав відстрілюватися з пістолета.

Не зважаючи на вимоги та попередження правоохоронців підозрюваний продовжував чинити опір і стріляти, намагаючись утекти, в результаті чого було поранено працівника міліції. 

Вбачаючи реальну загрозу для життя своїх співробітників та інших громадян працівники органів внутрішніх справ застосували табельну вогнепальну зброю, в результаті чого озброєний громадянин був поранений. На місце події викликали карету швидкої допомоги. Але під час транспортування чоловік помер.

З’ясувалося, що загиблий підозрюваний – 31-річний житель міста Біла Церква був неодноразово судимий та розшукувався міліцією за скоєння розбійного нападу.

За даним фактом прокуратура міста Біла Церква проводить перевірку щодо правомірності та законності застосування зброї працівниками міліції.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera