facebook  ДДСО

 
Новини
31-05-2012 11:40 | Переглядів: 149

Убив товариша через нестачу випивки і закуски

30-річний Сергій, мешканець села Семигори Богуславського району Київської області напередодні Нового року завітав до свого товариша. Святковий настій чоловіки почали відзначати заздалегідь. Після численної дози хмільних напоїв, приятелі почали сваритися не поділивши випивку і закуску. Під час палкої суперечки Сергій схопив молоток та наніс господареві дому три удари в голову. Від отриманих травм хазяїн загинув на місці пригоди.

Зрозумівши, що убив друга, чоловік виніс його тіло на двір та заховав у компостній ямі з метою приховати злочин. Через сильні зимові морози та аморальній спосіб життя товаришів, зникнення потерпілого помітили не одразу. Обоє любили перехилити чарку та тривалий час могли не з’являтися у своїх домівках. До того ж що один, що другий були неодноразово судимі. 

Коли потеплішало з двору загиблого почав відчуватися неприємний запах. Сергій намагався присипати труп землею, але таємне все-одно стало явним. Про підозріле зникнення неохайного 41-річного сусіда і їдкий гнилісний запах з його двору правоохоронцям розповіли односельці.

Після проведення оперативно-розшукових заходів особу можливого винуватця трагедії швидко встановили. Сергія затримали на подвір’ї власного дому. Одразу ж зрозумівши навіщо прийшли міліціонери, чоловік зізнався в убивстві. Також розповів правоохоронцям, що за свій вчинок розкаюється, адже останнім часом жив у постійному страху та боротьбою із власним сумлінням. На запитання чому сам не прийшов до міліції, відповів, що не стало духу.

Наразі Сергій перебуває у ізоляторі тимчасового тримання. Відносно нього порушили кримінальну справу за ч. 1. ст. 115 Кримінального кодексу України (навмисне вбивство). Санкція статті передбачає від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Марія Синельникова, ВЗГ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera