facebook  ДДСО

 
Новини
31-05-2012 16:53 | Переглядів: 325

Вивчення Правил дорожнього руху для дітей - захоплива гра

Напередодні Дня захисту дітей працівники ДАІ відвідали дитячий будинок «Світанок», що в Ставищенському районі, для проведення профілактичних заходів безпеки на дорозі. Дітям нагадали Правила дорожнього руху і розповіли про загрозливі ситуації, які трапляються між водіями та пішоходами.

Закріпили знання дітлахи на практиці між імпровізованих світлофорів, переходів та перехресть. Працівники Державтоінспекції приїхали до школи на спеціально обладнаному автобусі з дитячим автомістечком, машинками і дорожніми розмітками. Вихованці дитячого будинку відчули себе водіями та пішоходами. Директор установи Микола Яременко зазначив, що подібні заходи дають позитивний результат. Після таких уроків діти стають набагато уважнішими на вулицях, а Правила дорожнього руху вони знають і пам’ятають краще за дорослих. 

Державтоінспекція Київської області профілактичні заходи для дітей проводить постійно, оскільки роз’яснювальні бесіди та практичні заняття допомагають покращити рівень культури і безпеки на дорогах. Адже якщо до чіткого виконання Правил дорожнього руху привчати змалечку, в старшому віці їх не порушують, стверджують фахівці.
А насамкінець свята, за гарні знання, діти отримали від працівників ДАІ подарунки та солодощі.

 

Управління ДАІ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera