facebook  ДДСО

 
Новини
07-05-2012 16:11 | Переглядів: 196
Покинутий кавалер ледь не вбив батька своєї колишньої дівчини
У селі Ковалівка Васильківського району Київської області життя 45-річного місцевого мешканця ледь не обірвав колишній залицяльник доньки чоловіка.Вночі 23-річний молодик, житель міста Біла Церква, приїхав до будинку своєї колишньої дівчини для того щоб з’ясувати стосунки. Правоохоронцям хлопець розповів, що дізнався від знайомих, нібито співмешканку з якою він прожив близько півроку ображає рідний батько. Підійшовши до оселі коханої молодий чоловік викликав на розмову голову родини, при цьому щедро нагороджуючи його образливими нецензурними висловами. Коли ж батько спробував вивести нахабного кавалера з двору силоміць, молодик вихопив з-за спини два кухонні ножі, які заздалегідь прихопив із собою і накинувся на господаря.
07-05-2012 15:36 | Переглядів: 168
Кожному прийдешньому дню потрібно радіти…
Чайка – це птах, що вільно літає над морем і йому не страшні буревії. Саме так можна сказати про Івана Васильовича Чайку.Іван Васильович Чайка народився 15 січня 1925 року в родині простих сільських трударів. Батьки тяжко працювали та вечорами і в свята в родині завжди звучав спів.
 
07-05-2012 11:40 | Переглядів: 135
В парку відпочинку лунали фронтові пісні
Вже стало доброю традицією запрошувати міліцейський оркестр для музичного супроводження під час проведення урочистих заходів до державних свят.У переддень чергової річниці Великої перемоги в парку культури і відпочинку ім. Т.Г. Шевченка міста Біла Церква оркестр обласного міліцейського главку Київщини під керівництвом полковника міліції 


Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera