facebook  ДДСО

 
Новини
01-06-2012 16:01 | Переглядів: 228

Працівники міліції опікуються дітьми

«Коли Господь не дає батьків, здатних сповна виконати батьківський обов’язок, завжди посилає небайдужих людей, котрі піклуються про тих, хто в силу віку чи здоров’я не може сам про себе подбати ».

Дітьми-сиротами або такими, що позбавлені батьківського тепла зазвичай опікується держава. Адже турбота про дітей, котрі зростають поза родиною, є ще й обов’язком кожного християнина.

Надавати допомогу знедоленим дітям уже давно стало душевною потребою для працівників відділення кримінальної міліції у справах дітей Броварського міськвідділу Київщини. Керівництво міськвідділу відвідало дітей із дитячого будинку «Надія», аби вкотре поспілкуватися з ними, вислухати проблеми та побажання. Кожен приїзд правоохоронців для дітлахів – справжнє свято. Тож і цього разу гості привезли спортивний інвентар та канцелярські приладдя – м’ячі, олівці, фарби та цукерки. А діти, на знак вдячності провели культурно-масовий захід «Веселий Ярмарок», де зробили виставку виробів зроблених власноруч.

Зі слів начальника відділення кримінальної міліції у справах дітей міськвідділу міліції Олени Косенко, у Броварському районі проживає 150 дітей, які залишилися без батьківської опіки: 38 дітей – сиріт та 112 – позбавлених батьківського піклування. Із них усиновленню підлягає 60. Наразі під шефством громадян перебуває 84 дитини.

Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Саме тому святий обов’язок родини, школи, органів влади та громадськості подбати про всебічний розвиток інтересів. Ми закликаємо усіх у міжнародний День захисту дітей зігрівати теплом і любов’ю кожне дитяче серце, об’єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України.

Юлія Барабаш, Броварський МВ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera