facebook  ДДСО

 
Новини
06-06-2012 12:04 | Переглядів: 203

На Бориспільщині затримали грабіжників

У місті Бориспіль Київської області правоохоронці затримали двох грабіжників, котрі протягом чотирьох місяців устигли розжитися у місцевому магазині та аптеці на загальну суму понад п’ять тисяч гривень.

З’ясувалося, молодикам лише від 21-го до 23-х років. Останнім часом хлопці ніде не працювали, тому знайти кошти вирішили простим і банальним способом. 

Першим об’єктом для розбійного нападу стала аптека. Дочекавшись поки стемніє грабіжники увійшли до приміщення у чорних масках із прорізями для очей, погрожуючи аптекарці пневматичним пістолетом забрали гроші з каси та швидко втекли. 

Через деякий час пограбували продовольчий магазин за тією ж схемою. Близько півночі увірвавшись до приміщення через чорний хід, зловмисники з легкістю забрали гроші з каси погрожуючи продавчині пістолетом. Зі слів жінки, вона навіть не чинила опору, адже злякалася так, що віднялися ноги. Доки один забирав гроші, інший душив. Зникли чоловіки так само швидко, як і з’явилися.

Зі слів першого заступника начальника Бориспільського райвідділу міліції Олексія Огорельця, на щастя ніхто з потерпілих не постраждав. Після проведення слідчо-оперативних заходів юнаків затримали. Обидва зізналися у скоєному, дали правдиві покази і наразі перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. 

Свої особисті речі, маски і пістолет грабіжники зберігали на Вінницькому залізничному вокзалі. Після зізнання показали свою схованку правоохоронцям, всі речові докази вилучили. За даним фактом порушили кримінальну справу за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років.

Марія Синельникова, ВЗГ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera