facebook  ДДСО

 
Новини
07-06-2012 15:26 | Переглядів: 140

За перешкоджання роботі суду – кримінальна відповідальність

Слідчим відділом Броварского МВ ГУМВС України в Київській області порушено кримінальну справу за фактом хуліганських дій, скоєних в приміщенні Броварского горрайонного суду, за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.296 Кримінального кодексу України (хуліганство, пов'язане з опором представникові влади). В рамках розслідування кримінальної справи міліція звернулася до телеканалів із відповідними запитами для отримання відеоматеріалів. 

Того дня під час судового розгляду кримінальної справи по звинуваченню жителя с.Семиполки Броварського району Київської області у вбивстві працівника міліції громадські активісти, які були присутні в залі засідання, перешкоджали роботі суду та врешті-решт зірвали засідання. 

Молоді хлопці та дівчата викрикували провокуючі гасла, співали пісні, сиділи на столах. На зауваження та попередження з боку працівників міліції щодо припинення порушення громадського порядку та звільнення зали судового засідання не реагували. Зважаючи на це правоохоронцям довелося застосувати відносно деяких активістів заходи фізичного впливу. В результаті цього жінка та троє чоловіків були затримані. Ще трьох порушників громадського порядку було затримано за блокування виїзду транспорту, в якому знаходився підсудний. 

Через деякий час для оформлення протоколів про адміністративне правопорушення до органу внутрішніх справ з’явилися лише двоє. Місце перебування інших порушників порядку встановлюється.

Наступне засідання суду було призначене за два тижні.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera