facebook  ДДСО

 
Новини
08-06-2012 13:44 | Переглядів: 172

Дванадцятирічний «Соловейко» Київщини посів призове місце на пісенному конкурсі

 Нещодавно в місті Обухів, що на Київщині, відбувся гала-концерт та церемонія нагородження переможців Всеукраїнського телевізійного дитячого пісенного фестивалю-конкурсу «Соловейко України». Організували святкове дійство Президентський фонд Леоніда Кучми «Україна» спільно з Міністерством внутрішніх справ України, Київська обласна державна адміністрація, Національна телекомпанія України і народний артист України Мар’ян Гаденко. У конкурсі взяла участь обдарована молодь зі всієї України.


 

Київщину представив 12-річний Ростислав Чепіль, який посів третє призове місце з романсом «Кони мои вороные». За словами голови профспілки атестованих співробітників міліції Київської області Ігоря Задорожного, який всіляко підтримував талановитого конкурсанта, хлопчик почесно продовжує династію музикантів. Батько призера – прапорщик міліції Володимир Чепіль – 16 років працює в оркестрі міліцейського главку столичної області, дідусь – Григорій Михайлович – заслужений працівник культури, керівник ансамблю народної пісні «Рідні наспіви», композитор.

Сам Ростислав уже п’ять років присвятив музиці – відвідує джазову музичну школу, грає на фортепіано та пречудово співає.Не дивлячись на юний вік, він лауреат кількох всеукраїнських конкурсів та фестивалів. Про чергові здобутки та призове місце на фестивалі «Соловейко України» Ростиславу та його рідним завжди нагадуватиме статуетка, медаль призера та почесна грамота Міністерства внутрішніх справ, вручена радником Міністра Василем Дурдинцем.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera