facebook  ДДСО

 
Новини
12-06-2012 10:52 | Переглядів: 128

На Київщині Держбюджет збиткували на 53 мільйона гривень

З початку року працівники державної служби боротьби з економічною злочинністю міліцейського главку Київської області виявили понад 70 злочинів в бюджетній сфері. За п’ятьма виявленими фактами сума збитків сягнула понад мільйон гривень, збитки понад ста тисяч гривень нанесено державі майже в 20 випадках.

Як з’ясувалося, з коштами Державного бюджету України пов’язано понад 50 махінацій, сума збитків за якими становить близько 53 млн. гривень. Із зловживанням коштами місцевих бюджетів пов’язано 13 виявлених злочинів, що збиткували державу більш ніж на 1,6 млн. гривень.

До кримінальної відповідальності будуть притягнені 9 посадовців органів влади районного рівня та 1 обласного рівня. З них - заступник голови обласної адміністрації, директори державних підприємств, селищної ради, комунального підприємства та шкіл.

Так за матеріалами обласної міліції прокуратура Київщини порушила кримінальну справу за фактом перевищення влади відносно колишнього заступника голови обласної державної адміністрації, який використав не за призначенням близько 5 мільйонів гривень. Посадовцеві загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади на строк до трьох років та зі штрафом від семисот п’ятдесяти до тисячі п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. 

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera